About Me

About

Salut! Sunt Elena Filip.

Mi-am dorit toată viața să devin actriță, dar viața a fost de altă părere. Am lucrat ca jurnalist și specialist în comunicare, începând din 2007. Mai exact, am la activ 3 televiziuni, 4 companii și peste 10 clienți în perioada de Freelancer. Dar despre asta puteți afla mai multe pe profilul meu de Linkedin.

Cine este Elena Filip?

Atunci când nu sunt la birou, țin training-uri pe comunicare sau mă ocup de hobby-urile mele de artist. Scriu, pictez, cânt și îmi place la nebunie să privesc oamenii și să încerc să ghicesc care este povestea fiecărui trecător.

Nu trece nicio zi din viața mea fără să citesc sau să râd și mă emoționează lucrurile simple. O zi însorită, o ploaie de vară, un animăluț pufos, un copil drăgălaș sau un om de treabă.

Sunt foarte directă. Și asta vă poate confirma orice persoană care mă cunoaște. Disprețuiesc profund ipocrizia și o consider o pierdere de timp. Cred cu tărie în leadership și văd managementul doar ca pe o responsabilitate, nu ca pe o putere.

Glumesc des și oamenii îmi spun că sunt un excelent storyteller. Poate pentru că sunt o norocoasă: nu trece nicio zi din viața mea fără întâmplări deosebite. Pe care vi le voi povesti și vouă aici, pe blog.

Bine ați venit 🙂