Cer public sancționarea acestui bărbat!

L-aș fi numit om sau domn, dar să fim serioși! Cine sunt eu ca să cer asta? Ei bine, un om care nu mai poate cu toate inepțiile care au loc în țara asta. Dar, pentru cei care nu știu povestea, iată mai jos:

doctor iasi protest
Sursă foto: adevărul.ro

Intru eu, în seara asta, pe Facebook. Și îmi apare în newsfeed un articol de pe Adevărul.ro. Titlul părea de neconceput, dar curioasă (ca tot omul), am dat click. Și, ce să vezi: medicul Răzvan Constantinescu, fost director al Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Iaşi, a anunţat pe Facebook că el nu-i mai tratează pe cei care au fost la proteste.

Păi, da! Nici eu nu mă mai duc la birou, pentru că așa m-am trezit eu acum. Și, evident, mă aștept să-mi fie salariul plătit. Alooooooo!

Nu o să mă apuc să înșir toate argumentele pentru care este inadmisibilă o astfel de declarație, pentru că sunt logice, evidente și la mintea cocoșului. Dar dacă acest bărbat nu este sancționat pentru că pune apartenența sa politică în fața meseriei și datoriei de medic, înseamnă că toți cei din sistem sunt fix ca el, caz în care nu mai este speranță.

Ca să ne înțelegem clar, nu sunt susținătoare a niciunui partid, nu am fost nici la protest, nu țin nici cu X, nici cu Y. Dar hai să fim serioși! Chiar ne batem joc?!

SalveazăSalvează

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns