#doartricolor

De Centenar, #doartricolor. O inițiativă ROM.

În anul Centenarului, ROM face un gest simbolic și renunță la brandingul de pe ambalaj, devenind astfel batonul care poartă #doartricolor. Îndrăzneața mișcare este menită să„tricoloreze” România, fiecare baton ROM devenind o declarație de patriotism.

Sub sloganul „ROM. Senzații tari. De Centenar”, ROM își propune să ducă steagul României în toată țara și îi îndeamnă pe români să îl poarte cu mândrie în locurile și momentele semnificative pentru ei. Tricolorul devine astfel mai prezent în istorie ca oricând și se transformă din simbol în manifest, arborarea sa nemaifiind limitată la ziua de 01 decembrie.

„Centenarul este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante momente istorice, astfel că mai mult ca oricând, acțiunile și comunicarea trebuie să fie despre români și România. Tocmai de aceea, în calitate de cel mai dulce simbol al României, ROM păstrează pe ambalaj doar cele 3 culori, care îmbină povestea unui popor în cea mai frumoasă și simplă declarație de mândrie națională și patriotism”, a declarat Diana Bârlan,Group Brand Manager, Kandia Dulce.

Inițiativa face parte din campania „Pentru România, doar tricolor”și este implementată la nivel național, prin intermediul rețelei de distribuție a brandului.

Noul ambalaj ROM se află deja pe piață și va fi comercializat în această formă până la finalul anului.

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns