avon 20 ani

20 de ani de Avon

Avon a împlinit 20 de ani de când a intrat în viețile femeilor de pretutindeni și s-a serbat cu mare fast, pe 21 septembrie, în unul dintre locurile mele preferate din București: Grand Hotel Du Boulevard, o bijuterie arhitecturală care datează de la 1867.

20 de ani Avon
© Mihnea Ratte

Invitatul special al serii a fost Sheri McCoy, CEO AVON din anul 2012, aflată pentru a doua oară în România, care a menționat că echipa Avon România își menține poziția în primele 15 piețe AVON din lume. Gazda evenimentului aniversar a fost Anca Sînă Serea, ambasadoarea parfumurilor AVON.

Sunt mândră de AVON România, de fiecare reușită sau lecție, de fiecare reprezentant care și-a construit afacerea prin determinare, curaj și ambiție. Am pornit de la un magazin cu 24 de pagini, iar acum avem mii de magazine online și 600.000 de magazine dechise la fiecare trei săptămâni – Angela Crețu, Vice President AVON Europa Centrală și General Manager AVON România și Moldova.

avon 20 ani
© Mihnea Ratte

La capitolul produse și lansări, seara a fost extrem de prolifică:

Un nou parfum în gama Fragrance, cel care o are drept imagine pe cunoscuta actriță Eva Mendes și care aduce în premieră conceptul de layering în universul parfumurilor. Creat de parfumieri celebri, Eve Duet are un ambalaj unic, care înglobează două arome și care permite personalizarea parfumului în funcție de momentul zilei sau de starea de spirit.

parfum eve duet avon pareri
© Mihnea Ratte

Portofoliul mark va avea o nouă vedetă în acest sezon: rujul Liquid Lip, disponibil în 20 de nuanțe, cu primer încorporat, pentru un plus de hidratare și rezistență. Noul produs o are drept ambasadoare pe INNA și este disponibil în două tipuri de texturi – mată și lucioasă.

Ce mi s-a părut foarte interesant este că produsul poate fi testat și în aplicația AVON Make-up Mirror, unde utilizatorii pot încerca produsele de make-up AVON, în toate culorile și texturile disponibile. În plus, noua aplicație pune la dispoziție machiaje realizate de Make-up Artistul AVON – Roxana Minea, opțiuni de setare a intensității produselor alese pentru a obține efecte variate, dar și trucuri interactive sau posibilitatea de a vedea în timp real rezultatele before & after. Produsele preferate pot fi selectate direct din aplicație și comandate apoi de pe www.avon.ro. Aplicația Make-up Mirror poate fi descărcată gratuit din AppStore și Google Play.

În skin care, AVON prezintă Anew Infinite Effects, despre care susține că funcționează pe următorul principiu: „atunci când folosești luni de zile același produs anti-aging, pielea se obișnuiește cu formula, iar rezultatele încetează să mai apară. Anew Infinite Effects are o rețetă clară: o săptămână folosești crema numărul 1, o săptămână pe cea de-a doua, conform specificațiilor de pe ambalaj. Nu este un produs 2 în 1, ci un tratament sigur, construit pe baza a două formule inovatoare.”

Miracle Densifier Volume Collection din gama Advance Techniques pentru îngrijirea părului o are drept ambasadoare pe Antonia. Noua gamă promite să ofere părului un aspect dens și voluminos, dar și un plus de elasticitate datorită complexului de aminoacizi, vitamine și extract de alge.

produse păr avon
© Mihnea Ratte

Produsele vedetă din acest sezon vor fi lansate în următoarea ordine: Eve Duet – 28 septembrie, Liquid Lip by mark., Advance Techniques Miracle Densifier Volume Collection și Anew Infinite Effects pe 19 octombrie. Produsele vor fi disponibile în broșură și pe www.avon.ro.

SalveazăSalvează

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns