bichon maltese alb

Cum să ai o casă blanăless

Individa din imaginea de mai sus nu este o oaie, așa cum probabil vă imaginați. Se intitulează Pufoșenia Puf cea Pufuleață și este șefa familiei Filip.

Miss Pufi, în calitatea ei de șefă supremă a Universului, are o mulțime de responsabilități arzătoare. Una dintre acestea este percheziția amănunțită a bagajului meu, de câte ori merg în vizită la mama. Nu cumva să îi fi adus ceva și să uit să îi dau.

bichon maltese caracteristici rasă

Și pentru că este o oaie behehe, la finalul percheziției, mă trezesc cu suveniruri blănoase în fiecare colțișor din bagaj. Și pe covor. Și pe mine. Și pe gresie. Și cu o perie de covor+aspirator – compliments from mom. Și, uite așa, de fiecare dată, stau să colectez blana de Pufuleață, cu fundal de „ți-a trebuit câine”, marca Filip ăl bătrân. Iar Pufi este, evident, veșnic nemulțumită de timpul pe care îl irosesc făcând curățenie, în loc să o iubesc pe ea.

bichon maltese comportament

Numai un miracol a făcut să apară o soluție pentru această situație dramatică la care sunt supusă la fiecare vizită. Wait! Nu. Această situație dramatică prin care trece Pufi la fiecare vizită: privată de iubire timp de aproape o oră, pentru că servitoarea ei (eu) stă și strânge blana de pe covor.

Rowenta X-Trem Power Animal Care se cheamă soluția mea și vine cu o garanție extinsă pe 3 ani. Dacă vreți și voi, înregistrați-vă produsul aici, în perioada 1 martie – 30 iunie 2017, indiferent dacă alegeți un aspirator cu sac sau unul fără sac. Astfel, veți putea fi siguri că veți avea parte de rezultate la superlativ, cu performanța 4A: cea mai bună clasă de eficiență energetică, absorbție optimă și re-emisie de praf.

Bonus: produsul este reparabil timp de zece ani, iar cele 6500 de centre de reparații la nivel mondial asigură livrare rapidă a pieselor de schimb, la costuri reduse, pentru toată această perioadă.

ROWENTA X-TREM POWER CYCLONIC ANIMAL CARE

Foarte interesant în cazul aspiratorului fără sac, Rowenta X-Trem Power Cyclonic Animal Care RO6984EA, mi s-a părut filtrul de înaltă eficiență care îndepărtează alergenii și bacteriile pe care animalele de companie le pot aduce de afarăPeria Turbo Mini permite colectarea rapidă și eficientă a firelor de păr, cu cele mai bune rezultate de absorbție, atât de pe suprafețele dure, cât și de pe covoare.

Dacă preferați un aspirator cu sac, vă recomand Rowenta X-Trem Power Animal Care RO6886EA, aparatul eco-eficient care are un motor de 750W, dar puterea unuia de 2200W. Datorită tehnologiei avansate de filtrare a sacului Hygiene+, cantitatea de praf acumulată în filtru este atât de mică, încât acesta nu trebuie schimbat pe toată durata de viață a aparatului.

aspirator rowenta garanție

Iar blănoșii vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns