Când baia ta devine depozit

Știm cu toții momentul ăla, da?! La noi în baie este deja loc de odihnă pentru coșul de rufe, sacoșa mea de farduri, deodorante, demachiante, chestii pentru păr, trimmer-ul lui, chestii de gagici și lista poate continua.

Ei, pentru că în curând urmează o frumoasă mutare, am stat și am căutat din răsputeri un mobilier de baie care să-mi adăpostească toate lucrurile, având în vedere că în noua casă, baia este mică. Și cum stăteam eu și căutam în disperare ceva să-mi convină, primesc o frumusețe de mail de la PR-ul Brico Dépôt, companie despre care vă povesteam într-un articol anterior.

Kingfisher continuă campania #IncepeCevaNou și aduce pe piața din România noua gamă unificată Imandra, mobilierul modular dedicat sălilor de baie compacte, confortabile și funcționale.

mobilier baie mică

Noua gamă a fost concepută pornind de la informațiile provenite de la clienții care își doresc mai mult spatiu, o baie perfect optimizată, cu o estetică desăvârșită: dulapuri suspendate cu oglindă, coloane, rafturi de colț, lavoar ceramic, bază suspendată cu evacuare, sertare cu închidere facilă și deschidere completă.

Cu aceste noi informații în gând și plăcut surprinsă de cum arată mobilierul, îmi iau traista în spinare și mă duc la vânătoare (rimă neintenționată). Deja stau și mă întreb: ce culoare să aleg?! (o altă rimă neintenționată).

Oare așa?

mobilier baie mică

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns