ce mai avem de aratat

Ce mai avem de arătat?

Mi-am început adolescența în epoca Andrè. Haine lucioase, țipătoare, mulate, platforme, codițe colorate și fete care se frecau de mama focului de tot ce prindeau în  cale – șezlong, masă, șemineu, băieți. You name it. Atunci au apărut și decolteurile uriașe, cărora nu le dădeam prea mare atenție, pentru că pe la 11 ani nu-ți stă gândul la asta. Sau mă rog, nu-ți stătea gândul la asta. Dar vorbim de sfârșitul anilor ’90 și a trecut mult timp de atunci.

trupa andre romania
Sursa foto: eva.ro

Între timp, tehnologia a evoluat și a adus în casele noastre tot ce se putea aduce. Am văzut sâni, sutiene, chiloți și ce mai e pe lângă. Tot. Mai mult decât am crezut vreodată că o să văd. Și pot să înțeleg că nu-s toate la fel, că diferă, în funcție de posesoare, but I got the point.

În 2017, e suficient să deschizi televizorul pe orice canal de muzică sau să intri pe youtube și o să vezi vezi videoclipuri care ar face-o pe Emmanuelle să roșească (dacă v-ați născut în anii ’80 sau mai devreme, știți la cine mă refer). Dar și cu asta ne-am obișnuit atât de tare încât nici nu mai observăm multitudinea de sâni și fese care se scutură frenetic, în orice moment al zilei.

Ei, și-am făcut greșeala să cred că am văzut suficient. Că nu a mai rămas nimic de dat jos și că nimic nu mă mai poate surprinde. Și-apoi am văzut pe Facebook un share al următorului „articol”. Se pare că un cont de Instagram a lansat moda peisajelor cu un personaj special: fundul gol. Nu, nu sunt fotografii artistice.

Instagram butts

Poate am îmbătrânit, poate nu înțeleg eu viața. Cine știe… Mă întreb, însă, ce mai avem de arătat?!

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

2 comments

  1. deci sormea adolescenta de 14 ani tocmai si-a luat mindfuck dupa ce am obligat-o sa citeasca articolul asta. Se smiorcaia de 2 zile ca nu-i raspunde gagiul :))

    1. Mă bucur că am fost de folos 🙂

Lasă un răspuns