Colet, caut curier. Rog seriozitate.

Nu știu alții cum sunt, dar relația mea cu tot ce ține de curierat este extrem de tumultoasă în ultima perioadă. Pe scurt, cam tot ce-am primit și ce-am trimis, n-a ajuns la mine/la destinație în forma inițială. Chestiile din coletele trimise au ajuns ba zgâriate, ba strivite, ba sparte, ba într-o formă care le scotea automat din uz. Așa că vă rog să vă imaginați frustrarea declanșată de aceste evenimente. Been there, done that? Nu mă mir.

transport colete

Ei, și a venit momentul să trimit un colet la Londra, pentru un amic care s-a mutat acolo de ceva timp și care avea un eveniment special în viață. Și mă apuc să cercetez: cum să fac eu să trimit coletul, astfel încât să ajungă la destinație, de preferat… întreg?!

Coletul, o chestie de 3 kg, pentru care nu se recomandă transportul în șuturi, a fost „prezentat” mai multor oferte de curierat, atât de ofertante, că mai avea un pic și pleca singur pe jos.

transport colete

Se înțelege că am început să întreb în stânga și în dreapta, cu mențiunea că nu vreau să dau la transport mai mult decât pe cadou și m-am gândit inclusiv să-l pun eu personal la avion.

Una dintre recomandări, care, sincer, mi s-a părut too good to be true, a venit de la Claudia și a fost o sugestie mai puțin obișnuită pentru mine. Ea mi-a povestit despre o firmă de transport internațional de persoane, de la adresă la adresă, care oferă și servicii de coletărie națională și internațională, tot pe același principiu: din ușă-n ușă, și operează curse în 16 țări europene: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia, Suedia.

Firma se numește Romfour și îmi cere pe colet DOAR 4,5 lire pe ruta București – Londra. Am dat refresh la pagină. M-am gândit că o fi vreo greșeală. Așa că am trecut din nou toate datele: București – Londra, Colet – 3 kg. Același preț.

Am cercetat mai temeinic, iar cei de la Romfour mi-au dat termen de livrare 2 zile, cu mențiunea că dacă nu îl respectă, îmi vor da o reducere de 20% la următoarea expediție, din momentul ridicării coletului.

Pe mine m-a impresionat Client Service-ul lor, abordarea și, evident, prețul, pentru că este o diferență colosală față de alte oferte pe care le-am adunat zilele astea. Mi s-a părut fain, v-am zis și vouă. Pe ei îi găsiți aici.

SalveazăSalvează

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

4 comments

  1. Foarte bun articolul, multumesc pentru recomandare.

  2. Mi-a placut articolul. Foarte simpatic redactat.

  3. si a ajuns bine coletul la destinatie in termen si intreb, intact?

  4. si care este concluzia finala. cum a ajuns coletul ? inact si in termen sau cum?

Lasă un răspuns