coș cadou Crăciun

Crăciun în dar

Mai sunt 87 de zile până la Crăciun. Wow… știu. Calendaristic vorbind, nu pare să ne pândească de după colț, dar știm cu toții cum zboară timpul.

Astfel că am început să mă gândesc, ca orice control freak care se respectă, ce fac de Revelion, cum și unde să petrec Crăciunul și, cel mai important, cui și ce cadouri cumpăr. Și, oricât de ciudat ar suna, lista mea crește de la an la an. Așa-i când cunoști o mulțime de oameni faini, care merită răsfățați cu ce-i mai bun.

Cu prietenii, despre care știu de la mărimea la cămașă, la hobby-uri și la excentricități, I got that covered.

coș cadou Crăciun

Nu întrebați despre oaie. A fost un cadou, o cheamă Miela. Nu glumesc. Mai multe nu divulg.

Dar, dincolo de prieteni dragi, mai sunt cadourile business related. Căci, na… și în zona asta colaborezi cu oameni minunați, care merită o bucurie atent selecționată.

Și-așa încep căutările. Cum să cercetezi discret un om cu care ai o relație formală, chiar dacă este una excelentă? Poți să fii, desigur, atent la detalii, dar nu te poți baza întotdeauna pe asta. Și, să fim sinceri, chiar dacă se spune că „intenția contează”, un cadou nepotrivit este ca firul dus de la ciorapi. Nu te determină să îl arunci pe loc, dar nici nu-ți vine să-l păstrezi.

Așa că aici apelez, de fiecare dată, la coșuri cadou personalizate. Și, pentru că știu că mica mea „pasiune” pentru control nu este unicat, am decis să vă dau câteva sfaturi despre cum puteți alege un coș cadou potrivit pentru un angajat/furnizor/partener de business/a se completa după caz.

1. Atenție la detalii

Știu că pare a fi un clișeu, dar funcționează. Este suficient să fii motivat/ă și să ai cel puțin o întâlnire față în față cu persoana respectivă (sau muuulte conversații telefonice). Poate are un pix deosebit care reprezintă ceva sau poate că în ținuta sa predomină o anumită culoare. Dacă întâlnirea are loc la restaurant, poate comandă mâncarea sa preferată, caz în care puteți să veniți cu un coș cadou creativ și amuzant.

cos cadou craciun

Știu că are așa… un iz discret de stalker, dar toate păcatele vor fi iertate cu un coș cadou frumos și potrivit.

2. Memorie excelentă sau o agendă la îndemână.

Atenția la detalii pe care o menționam mai sus funcționează doar dacă vă ajută și memoria sau dacă aveți inspirația să notați chestiile astea pe undeva. Dacă nu aveți lucrurile acestea la îndemână, vă spun din experiență, există coșuri cadou pe care vi le puteți dărui care să conțină toate cele trebuincioase pentru o mai bună organizare. Dorință să existe, căci restul se rezolvă.

3. Furnizori de încredere.

Ei, abia chestia asta este de mare angajament. Aveți nevoie de un furnizor serios, flexibil, creativ și dispus să vă ajute cu produse din cele mai diverse și, evident, de cea mai bună calitate: de la terină de prepeliță cu coacăze negre, la cărți vechi de colecție, băuturi rafinate și dulciuri care îți lasă gura apă.

În încheiere, trebuie să vă spun că unul dintre cele mai faine coșuri cadou pe care le-am primit, a fost unul de tip coș de picnic, cu toate cele trebuincioase, care a fost extrem de plimbat la viața lui. Evident, l-am căutat până l-am găsit (Gift Solution se numește firma) și, într-o zi, o să ofer și eu unul asemănător unui om frumos.coș cadou

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns