cu barba sau fara barba

Cu barbă sau fără barbă?

Aceasta este întrebarea! Și, oricâte glume aș simți nevoie să fac pe tema asta (vedeți imaginea de mai jos), trebuie să mărturisesc faptul că o grămadă dintre cunoscuții mei au trecut, măcar o dată în viață, prin această dilemă.

cu barba sau fara barba

Ei, dacă sunteți și voi în situația din imaginea de mai sus, stați fără griji: puteți avea o barbă fabuloasă, oricând! Cu Air Force Precision de la Rowenta aveți acum barba perfectă de trei zile. Rowenta vă asigură un look de revistă, fast and easy, pentru ca voi să vă bucurați de ceea ce contează cu adevărat.

Lama deosebit de ascuţită a noului aparat, cu înveliş din titan și unghi de tăiere perfect asigură performanță excepțională, iar motorul cu până la 7.500 de rotaţii pe minut garantează precizie, dintr-o singură mişcare.

cu barba sau fara barba

Aparatul are încorporată tehnologia vacuum, cu turbină de mare viteză, care aspiră în proporție de 90 la sută părul tăiat, astfel încât nu mai este necesar să stați să curățați suprafeţele după sesiunea de tuns.În plus, sistemul Soft Contour al aparatului asigură precizie ridicată pe zonele faciale delicate, evitând iritațiile și protejând pielea.

Obsedați de perfecțiune?! Și asta se rezolvă: aparatul poate fi reglat pentru 20 de lungimi diferite, cu o precizie de jumătate de milimetru, astfel că veți putea controla totul în cele mai mici detalii.

Deci? Ce spuneți? Cu barbă sau fără barbă?

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns