espressor latte

Ție cine îți face cafeaua?

Se spune că prima ceașcă de cafea rămâne mereu prima dragoste, indiferent dacă a fost un espresso scurt, un cappuccino sau latte, dacă ați băut-o într-o cafenea uitată din Lisabona, lângă o librărie colorată, sau în mansarda casei bunicii.

Happiness is just a cup of good coffee.

M-am gândit mult la cafeaua mea de dimineță în ultima perioadă, mai ales că de vreo 3 zile încerc să mă hotărăsc ce espressor să îmi cumpăr. Și să știți că dacă pare ușor să te hotărăști, nu este. Nu vreau să fie cu capsule, dar vreau să îmi facă un latte perfect. Să nu ocupe foarte mult spațiu și să aibă un design fain. Să fie automat, pentru că lenea e cucoană mare, iar cucoana în cauză adoră să fie răsfățată.

Ei, și cum am stat eu și m-am codit, aflu de un espressor care pare să fie fix ceea ce am căutat. Nu se încadrează el în bugetul pe care l-am alocat inițial, dar când e vorba de cafea, fac o excepție. Este vorba despre Krups Latt’Espress, care (am înțeles eu) este dotat cu sistemul inovator One-Touch-Cappucino și este ușor de integrat în orice încăpere, ocupând foarte puțin spațiu.

espressor bun

Recenziile de pe emag sunt destul de bune, iar faptul că folosește boabe mi se pare ideal. Parcă și simt mirosul de cafea răspândindu-se prin toată casa.

Acum rămâne să vă întreb pe voi: l-ați încercat? Sunteți mulțumiți? Ce sfaturi puteți să-mi oferiți, dat fiind faptul că mă aflu la primul espressor?

Mulțumesc anticipat 🙂

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns