cum a fost la webstock 2016

Începe Webstock 2016

Pe 30 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel, are loc cel mai mare eveniment de social media din România: Webstock 2016. Conferința va include atât dezbateri și prezentări, cât și gala de premiere Webstock Awards.

Webstock se află la a noua ediție și este organizat în două sesiuni axate pe temele: My Story și The Present is Visual și în 6 conferințe paralele, care se vor desfășura fie sub forma unor discuții libere, fie a unor prezentari susținute de speakeri. Temele acestor micro-evenimente care vor avea loc in paralel, dupa-amiază, sunt:

  • Pro Blogging
  • How to Vlog
  • New Social Media
  • New Ideas for Marketers
  • Lessons of Innovation
  • Online Communication

Speakerii evenimentului sunt Marian Godina, Alexandru Tomescu, Adi Hădean, Dana Rogoz, Sorin Onișor, Matei Dima, Bianca Adam, Costin Cocioabă, Irina Alexandru, Geanina Staicu-Avram, Lucian Mîndruță, Vlad Petreanu. Lista completa este disponibila pe www.webstock.ro.

Începând cu ora 19:00, va avea loc și Gala Webstock Awards, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc realizate în ultimul an. De asemenea, va fi anunțată și Personalitatea Online a Anului.

Dacă doriți să vă înscrieți (ceea ce vă recomand călduros), ultimele locuri la eveniment pot fi rezervate direct pe site. Ceea ce este important de menționat este uriașa componentă de networking a conferinței. Eu am cunoscut o grămadă de oameni interesanți care, între timp, mi-au devenit prieteni.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone, în parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

2 comments

  1. Bine de stiut. Dar putin cam scurt articolul. Era bine daca povesteai mai mult despre experienta ta personala la evenimentele Webstock din anii trecuti.

    1. Voi reveni cu feedback complet după eveniment 🙂

Lasă un răspuns