Exclusive Beauty & Fashion Shows București

Exclusive Beauty & Fashion Shows București începe în câteva zile

Exclusive Beauty & Fashion Shows București va avea loc în perioada 17-19 noiembrie, la Palatul Noblesse și propune o călătorie în timp și spațiu, prin interioarele sale rafinate amenajate în stiluri diferite.

Exclusive Beauty & Fashion Shows București

La eveniment vom găsi designeri, creatori handmade, artiști și consultanți în frumusețe pregătiți să ofere cele mai bune sfaturi. Organizatorii promit o experienșă de shopping personalizată și inedită într-o ambianță aparte care ne va aminti de eleganța, stilul și efervescența shopping-ului parizian.

Exclusive Beauty & Fashion Shows București

Pe lângă un mix inedit de piese vestimentare, accesorii și produse de beauty, serile din cadrul Exclusive Beauty & Fashion Shows presupun prezentări de modă în acorduri de vioara by Graziella, îmbinate cu sesiuni de networking și un strop de “chic à la française”.

Exclusive Beauty & Fashion Shows este al treilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs, precedat de Luxury Lifestyle Fair și Noble Drinks Fair & Networking Events.

Pentru detalii suplimentare accesați site-ul www.palatulnoblesse.ro și pagina de Facebook Exclusive Beauty & Fashion Shows.

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns