Să fim sinceri: nu prea apucăm să mâncăm la birou, iar când o facem, suntem mai mereu pe fugă. Așa că apelăm, de multe ori, la mâncare de tip fast-food care, pe termen lung, o să ne afecteze on sooo many levels. O cercetăre publicată în The New York Times Magazine a concluzionat că aproximativ 62% dintre angajați consumă masa de prânz la birou, un fenomen pe care oamenii de știință socială l-au numit ,,desktop dining’’.
Astfel că, Finn Crisp a lansat o campanie prin care își propune să aducă în atenția oamenilor importanța unei mese sănătoase și sățioase, chiar și în micile pauze de la birou.
Fibrele sunt esențiale pentru o dietă sănătoasă și echilibrată, iar specialiștii în nutriție au constatat că necesarul zilnic de fibre este de 25 – 35 de grame. Pentru că au un conținut bogat în fibre (între 15-21 grame la suta de grame de produs), Finn Crisp sunt sățioase, contribuie la o funcționare adecvată a sistemului intestinal, mențin stabil nivelul zahărului din sânge, luptă împotriva diabetului, mențin inima sănătoasă și ajută la reducerea riscului de cancer.
Gustările sănătoase și gustoase la locul de muncă ne păstrează în formă maximă, așa că Finn Crisp își dorește să încurajeze conceptul de healthy snacks la birou: salate, dip-uri, supe sau orice altceva se poate prepara și transporta ușor, fără a avea nevoie de încălzire. În plus, dacă sunteți pregătiți cu gustări sănătoase, nu veți fi ispitiți de opțiunile nesănătoase disponibile la birou. – Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.
Campania este foarte utilă, măcar ca reminder, iar sosurile… well… atât de multe posibilități! Ce ziceți de un guacamole?