Omul din spatele business-ului

Brico Dépôt a lansat cea de-a doua ediție a celui mai amplu catalog de pe piața de bricolaj din România, dedicat profesioniștilor și amatorilor DYI. Evenimentul a avut loc la Stejarii Country Club și a fost impecabil organizat. Despre catalog o să vă povestesc mai jos, dar aș vrea să încep cu lucrul care m-a impresionat cel mai tare: o conversație cu Christian Mazauric.

christian mazauric ceo brico depot romania

Încă din timpul conferinței mi-a atras atenția faptul că a spus că acest catalog este creat pe baza feedback-ului primit de la clienți. Astfel că nu am putut rata ocazia de a-l aborda după conferință pentru a afla ce înseamnă acest lucru. Eu – Elena, el – CEO Brico Dépôt România. Nu știam la ce să mă aștept.

Am descoperit un om cald și prietenos, care mi-a vorbit deschis despre viața sa în România și despre business-ul pe care îl conduce. Și am simțit pe pielea mea cum ajungi dintr-un om prezent la o conferință, client fidel.

Când a ajuns pentru prima oară în România, Christian Mazauric a făcut întâi un tur al magazinelor Brico Dépôt. A stat de vorbă cu angajații, a văzut ce sugestii au, ce nemulțumiri, cum interacționează cu clienții și a ținut cont de ceea ce a văzut. A stat de vorbă cu clienții și le-a pus întrebarea care lipsește din majoritatea business-urilor: cum vă putem face viața mai ușoară?

În business, se bazează pe satisfacția angajaților la locul de muncă și spune că niciun business nu poate rezista dacă angajații nu se implică. Iar pentru asta, ei trebuie să se simtă importanți, iar feedback-ul lor să fie luat în seamă.

Christian Mazauric spune că îi place în România și că, în timp, a învățat că țara noastră înseamnă mai mult decât Dracula. Mi-a povestit despre ospitalitatea cu care a fost întâmpinat în România și despre oamenii talentați pe care i-a cunoscut aici. Un om simplu, onest și extrem de deschis.

***

#Catalogul 2017 este o premieră la nivel național, reunind în paginile sale întreaga gamă de produse aflate pe rafturile din depozite, mai exact 12.500 de produse esențiale – grădină, materiale de construcții, instalații, renovare și amenajare.

catalog brico depot romania

Noul Catalog Brico Dépôt 2017 este realizat în format A4 atipic, cuprinde 336 de pagini pentru care a fost utilizată hârtie reciclabilă și este structurat în 12 capitole, respectând principalele departamente din depozite: materiale de construcții, tâmplărie, electrice, instalații sanitare și încălzire/răcire, baie, bucătării, acoperire sol și pereți, vopsea, depozitare, feronerie, unelte. Și în acest an endorserii Brico Dépôt sunt actorii de stand-up comedy Adrian Văncică și Mihai Bobonete.

catalog brico depot 2017

Catalogul poate fi consultat în format online pe site-ul www.bricodepot.ro, dar și pe aplicația Brico Dépôt disponibilă pe Android și IOS.

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

1 comment

Lasă un răspuns