produse copii NUK

Pe tine cine te inspiră?

Mamele au fost întotdeauna o sursă de inspirație. Pentru muzicieni, pentru scriitori, pentru pictori, dar mai presus de toate, pentru noi înșine. Cu toții ne amintim cu drag de momentele în care ne cuibăream în brațele mamei după un coșmar, după un genunchi julit sau pur și simplu de drag.

Este greu să uităm poveștile copilăriei, cu noi ca protagoniști sau cu zâne, prinți și prințese. Nu cred că există fetiță pe lumea aceasta care să nu fi așteptat garanția frumuseții de la fiecare oglindă din casă, după ce a citit povestea Albei ca Zăpada și care să nu fi „atacat” pantofii mamei, pentru a se simți ca Cenușăreasa la bal.

Experiențele pe care le-am trăit ne-au ajutat să devenim cine suntem astăzi, iar persoanele care ne-au fost sursă de inspirație (sub o formă sau alta), merită toată recunoștința noastră. Sună clișeic, nu-i așa?! Dar nu este. Pentru că deși acest gând este la îndemâna oricui, rareori ne trece prin minte.

Despre inspirație și recunoștință mi-a reamintit NUK, cu o surpriză de zile mari: o carte de colorat, culori și o oglindă care pare desprinsă din povestea Albei ca Zăpada.

produse copii NUK

Am zâmbit după am desfăcut pachetul frumos ambalat. Pentru că mi-a reamintit ceea ce poate părea evident: că fiecare „mulțumesc” vine însoțit de un zâmbet și îți aduce unul înapoi în dar. 

Tag Someone Who Inspires You este numele campaniei care mi-a adus atâta bucurie, prin lucruri simple. Pentru că de-a lungul celor 60 de ani de existență, inspirația a fost sursa reușitei NUK. Astfel că și-au propus să amintească fiecăruia dintre noi de începuturi, de drumul pe care l-am parcurs până am ajuns să fim cine suntem astăzi și de persoana care ne-a fost sursă de inspirație în toată această perioadă.

produse copii NUK

Așadar, mulțumesc NUK pentru zâmbet și pentru reminder și vă întreb și pe voi, dragii mei cititori:

Pe voi cine vă inspiră?

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

1 comment

  1. Mama, desigur. Cea mai frumoasă ființă.

Lasă un răspuns