sirop YO 60 de ani

YO, după 60 de ani de experiență

Siropul YO împlinește anul acesta 60 de ani, ani care reprezintă mai mult decât un simplu număr: o serie de experiențe din care a deprins tot ce a fost mai bun, a învățat, s-a dezvoltat, s-a perfecționat și cel mai important, a acumulat experiență.

sirop YO 60 de ani

Cu această ocazie, YO Sirop de fructe a lansat campania „60 de ani de experiențe”, și ne-a provoacat (atât pe mine, cât și pe pe consumatori) să dobândim cât mai multe experiențe până la vârsta de 60 de ani. Dar totul a început cu un mesaj, pe care îl puteți citi în imagine, colțul din dreapta jos.

sirop YO 60 de ani

Mărturisesc faptul că mi-a luat ceva până să încep să scriu acest articol, pentru că nu m-am gândit niciodată prea mult la vârsta de 60 de ani. Ideea bătrâneții mă îngrozește pe alocuri, chiar dacă am avut norocul să am în familia mea câțiva oameni care și-au păstrat sufletul tânăr și sunt modele de urmat pentru mine.

Dar, după lungi deliberări cu mine însămi, am ajuns la concluzia că, așa cum scria și în mesajul primit de la fetele de la Creative Ideas, cel mai important pentru mine, indiferent de experiențele pe care mi le va oferi viața, este să zâmbesc cu aceași seninătate și la 60 de ani. Și să ajung sănătoasă până acolo și în continuare, pentru că, din experiența mea, este extrem de important să fii în viață.

Mi-aș dori să fiu o doamnă cu pălărie și perle, să cunosc oameni mai buni și mai frumoși la suflet în fiecare zi. Să mă bucur de copii și de nepoți și să nu mă transform într-o babă cicălitoare sau, mai rău, o tanti.

Să mă bucur în continuare de prostioare, precum o zi cu soare și cer senin. Să-mi văd oamenii dragi alături.  Să scriu în continuare, fie chiar doar pentru mine și-atât.

Să trăiesc într-o lume mai bună, în care oamenii să înțelegă că bunătatea este cea mai elegantă și mai prețioasă trăsătură de caracter. Că indiferent câtă mizerie și ură aruncăm spre ceilalți, nu ne vom curăța sufletul și că dragostea nu este de vânzare. Că nu există gest mai nobil decât puterea de a vedea dincolo de aparențe.

Dar până atunci, mă așez în visare, alături de un pahar de suc preparat cu Yo sirop de fructe. E bun 🙂

sirop YO 60 de ani

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns