târg de nunți The Wedding Gallery

Tendințele anului 2017 la The Wedding Gallery, în Concept Store IRIS

Târgul de nunți The Wedding Gallery se deschide vineri, 21 octombrie 2016, la ora 15:00, în Concept Store IRIS. Evenimentul reunește tot ce este trendy în anul 2017: fiecare colț spune o poveste, fie că este wedding in nature, colors of 2017 sau nuntă la mansardă, în stil clasic sau modern, minimalist sau vintage chic.

Târgul va dura până duminică, 23 octombrie la ora 18:00 și va reuni hoteluri de renume și locuri surprinzătoare, creatori celebri de rochii de mireasă, maeștri bijutieri și artiști fotografi, pentru ca cei care plănuiesc să se căsătorească să poată contura, în scurt  timp, cu ajutorul consilierilor, evenimentul mult așteptat – nunta la care visează cu ochii deschiși.

Târg de nunți The Wedding Gallery

Târgul vine și cu surprize și cu invitați speciali pentru toți cei ce vor fi prezenți: doi dintre cei mai renumiți floriști internaționali – Linda Nielsen (Danemarca) și Saroch Promsiri (Anglia) vor face demonstrații live sâmbătă, 22 octombrie, între orele 14:00 –  15:00. De asemenea, Nicu Bocancea, artist florist român premiat în țară și în străinătate, va consilia viitoarele mirese în privința buchetului și a aranjamentelor florale. Duminică, 23 octombrie, într-o sesiune de demonstrații live între orele 14:00 – 15:00, designerul floral va realiza buchete de mireasă.

Din experiență proprie, pentru că am organizat câteva nunți la viața mea, vă recomand să mergeți, măcar să vă faceți o idee. Și iată un sfat gratuit: dacă vreți să vă puteți distra la propria nuntă, angajați un wedding planner!

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns