storcator tefal

Tefal anunță noua generație de storcătoare

Cu siguranță ți-ai făcut planuri pentru anul acesta: să ai o dietă echilibrată, să zâmbești mai mult, să fii în formă, să mergi mai des la sală. Ușor de propus, mai greu cu implementarea. Unless… you get some help.

Tefal anunță noua generație de storcătoare și promite că vei obține rapid boost-ul de energie și aportul maxim de vitamine.

storcătoare Tefal

Infiny Juice

storcătoare Tefal

Storcătorul inteligent de la Tefal folosește tehnologia de presare la rece prin care sucul obținut păstrează  nutrienții, vitaminele și fibrele din fructe sau legume. Ingredientele sunt stoarse și împinse ușor spre filtru de o spirală, care se rotește încet (82 rpm), reducând la minimum reacțiile oxidative. Datorită melcului cu rotație lentă, obţii cu până la de două ori mai mult suc, de două ori mai mulți antioxidanți și cu 25% mai multă vitamina C, comparativ cu sucul obținut folosind storcătoarele centrifugale.

Infiny Juice are două recipiente, unul pentru a colecta sucul și unul pentru a colecta pulpa uscată. Tefal promite și o curățare ușoară: o simplă clătire fiind suficientă între două preparări.

Preparate perfect omogene cu blenderul Tefal Mastermix

storcatoare tefalBlenderul Tefal Mastermix folosește tehnologia Tripl’Ax, care combină șase lame din inox pentru a obţine rezultate incontestabile de mixare.

Piureurile și supele sunt perfect omogenizate prin efectul ciclonic creat de cele două lame zimţate orientate în sus, iar cele două lame ascuţite orientate în jos garantează că nicio bucată nu rămâne pe fundul recipientului. Poţi zdrobi toate tipurile de ingrediente, chiar şi cuburi de gheaţă, datorită celor două lame orizontale. Pentru curăţare, apasă butonul Auto Clean, iar blenderul va alterna treptele de viteză pentru a curăța automat aparatul.

Imaginează-ți să ai mereu la îndemână toate variantele de fresh-uri din fructe, piureuri de legume, milkshake-uri și supe de casă, energizante și sănătoase. Trebuie doar să apeși un buton, să aștepti câteva secunde și te poți bucura deja de varianta perfectă a preparatului dorit.

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns