recenzie Thor Ragnarok

Thor Ragnarok, filmul la care lacrimile curg în voie

Nu vă panicați: Marvel nu a făcut un film emoționant, profund sau de o înțelepciune nemaivăzută nici de data aceasta. Thor Ragnarok este un popcorn movie. Nu o să plecați mai boemi, mai cuprinși de empatie sau cu o nouă direcție în viață de la el, dar este un film care merită văzut. Pentru că este extrem de amuzant. De aici și lacrimile din titlu.

Și, vă rog să mă credeți, s-a râs atât de tare și de mult, încât a răsunat sala. Cred că din acest motiv pot spune că mi-a plăcut: pentru că nu mă așteptam să fie amuzant.

recenzie Thor Ragnarok 2017

Filmul, regizat de Taika Waititi, readuce pe marile ecrane personaje extrem de îndrăgite, precum Loki (Tom Hiddleston), Hulk (Mark Ruffalo) şi Valkyrie (Tessa Thompson). Fiecare cu a lui, cum s-ar zice.

Loki este la fel de bipolar cum îl știți. Acum e de treabă, acum devine genul acela care o să ardă în Iad. Vestea bună este că a rămas tot simpatic și chiar m-am bucurat să văd că a înviat. Hulk și tulburările lui de comportament contribuie din plin la umorul general, iar Valkyrie este atât de bețivă, încât ai putea să juri că-i din județul nostru preferat (știți voi care, I don’t call names).

Culmea este că printre personajele mele preferate se numără un băiat nou apărut în peisaj, Korg, gigantul din pietre, care este de o politețe ieșită din comun. Împărtășește cu tâlc din experiența sa de prizonier pe o planetă extrem de kitch și este, oficial, printre cele mai simpatice personaje Marvel.

Acestea fiind spuse (ca să nu fiu spoiler), aș vrea să mai adaug că avanpremiera specială a filmului „Thor: Ragnarok”, cel mai nou film Marvel, distribuit în ţara noastră de Forum Film România, a avut loc în sala T IMAX de la Cinema City din AFI Cotroceni.

Vizionare plăcută!

SalveazăSalvează

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns