cele mai puternice branduri romanesti

Top cele mai puternice branduri românești în 2017

A opta ediţie Brand RO a topului mărcilor româneşti „100 cele mai puternice branduri româneşti”, eveniment organizat de Revista Biz, a prezentat ieri, în premieră, rezultatele studiului realizat de compania de cercetare Unlock Market Research în 2017.

top 100 branduri romanesti

Campionul brandurilor româneşti este la această ediţie Borsec, care revine în fruntea clasamentului. Marca Borsec, cu o tradiție de sute de ani, este binecunoscută peste hotare, fiind exportată în 19 țări, și lider de piață în România. Pe locul al doilea în top regăsim Gerovital, fostul lider de anul trecut.

Categoria de ape minerale și băuturi răcoritoare înregistrează o importanță ridicată, trei dintre mărcile de apă plasându-se în top 10 din top 100.

Pe locul 3 este ARCTIC, care a întregistrat o creștere în clasament, față de 2016. Anul acesta Arctic a demarat lucrările de construcție pentru o nouă fabrică de mașini de spălat rufe. Noua investiție este una de tip greenfield și va fi prima unitate de producție din grupul Arçelik construită conform standardelor conceptului digital de Industrie 4.0. Astfel, va integra tehnologii de ultima oră, precum comunicarea wireless a liniilor de producție cu cele din alte țări, dar și utilaje inteligente.

Topul îl regăsiți mai jos, iar mai multe detalii găsiți aici.

top 100 branduri romanesti

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns