grătar OptiGrill®+ Tefal

Tu cum faci grătar?

Acasă, în aer liber, în vizită la prieteni… ce fel de vară e cea fără un grătar?! Chiar în acest moment, în timp ce scriu, îmi și imaginez friptura de vită cum sfârâie pe grătar, burger-ul suculent, aromele, gustul… Ți-am făcut poftă, nu-i așa?! Ce ne facem însă cu grătarul?! Dacă nu stai la curte, e un pic mai dificil să îți satisfaci poftele culinare.

Ei, vestea bună este că am găsit soluția ideală: Tefal a deschis sezonul grătarelor cu OptiGrill®+, un aparat electric, extrem de compact și ușor de folosit, care transformă orice meniu într-un culinary dish extravaganza.

OptiGrill®+Tefal grătar

Cel mai fain în cazul acestui aparat este faptul că nu trebuie să ratezi nicio clipă de distracție alături de prietenii tăi. Se descurcă aproape singur. Semnalul sonor de la OptiGrill®+ te anunță când preparatul tău este gata pregătit, exact așa cum vrei, iar senzorul automat încorporat, Automatic Cooking Senzor, permite reglarea automată a timpului de preparare și a temperaturii, în funcție de grosimea și dimensiunea alimentelor, dar și de numărul de porții așezate pe suprafața grătarului.

Eu îți propun o rețetă de  burger excelent cu bacon care va cuceri și cel mai mare gurmand, dar și pe cel mai mofturos mesean:

Gătește carnea până când indicatorul devine roșu. Adaugă o felie de brânză peste chifteaua de carne. Îți recomand un british Cheddar, care îmbină perfect aromele. Așază chifteaua peste chiflă, asezonează cu o frunză de salată frisée, roșii și rondele de ceapă tăiate julienne. Ești aproape gata! Mai ai nevoie doar de o felie de bacon rumenit la programul manual OptiGrill®+, o linguriță de muștar cu maioneză și gata!

grătar OptiGrill®+ de la Tefal

După ce ai terminat de gătit, OptiGrill®+ este extrem de ușor de curățat! Plăcile detașabile sunt prevazute cu înveliș antiaderent, de aceea spălarea lor va fi floare la ureche. În plus, sunt compatibile și cu mașina de spălat vase.

Poftă bună și distracție plăcută!

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

4 comments

  1. Prietenul meu tocmai a intrat in fibrilatii cand a vazut articolul. S-a zic cu placa mea de par, acum cumparam gratar:))))))

  2. :)))) Măcar de grătar beneficiezi și tu 😛

  3. gratar avem, reteta avem, cu vremea aia faci ceva? nu de alta dar mi-ai facut pofta 😀

    1. Dacă puteam remedia vremea, acum eram în Caraibe, pe șezlong. Am auzit că vrăjitoarele sunt la mare căutare acum :)))

Lasă un răspuns