apa vitamine

Zlatan Ibrahimovic. Vitamin Well. Refresh.

O știți voi pe aia cu „bea doi litri de apă pe zi”?! Și eu, dar asta nu înseamnă că mă și țin de treaba asta. Bad, bad Elena, I know. Dar ba uit, ba nu-mi trebuie, ba una, ba alta. Și, hai să fim sinceri, nici nu poți să bei așa în silă.

Așa că am început să caut alternative și am aflat că a intrat pe piața din România, o treabă interesantă, care se numește Vitamin Well și se poziționează ca liderul european al băuturilor premium cu vitamine. Și nu vine solo, ci alături de Zlatan Ibrahimovic. Îl știți: Fotbal. Suedez. Manchester United.

apa vitamine zlatan

Înainte să țopăiți prin casă de bucurie, ar trebui să știți că „vine” e doar un fel de a spune. De fapt, el este imaginea Vitamin Well, o băutură care spune despre ea că are conținut caloric scăzut, gust unic și că a fost dezvoltată de specialiști în nutriție și metabolism. Cu apă naturală de izvor și zahăr obținut din fructe, aceasta conține o gamă largă de minerale, extracte din plante și fructe și intră pe piața din România cu 5 arome:

  • Upgrade – cu aroma de lămâie și cactus, cu semnătura lui Zlatan pe etichetă, conține vitamina B6 și B12 care contribuie la reducerea oboselii. De asemenea, conținutul de magneziu și vitamina D contribuie la funcția normală a musculaturii.
  • Reload – cu aromă de lămâie și lime conține magneziu și zinc – necesare echilibrului electrolitic, biotină și vitamina B12 – care contribuie la un metabolism normal și un randament energetic ridicat + vitamina D.
  • Hydrate – cu aromă de căpșuni și de rubarbă – ajută la refacerea nivelului fluidelor pierdute prin efort fizic. Conține vitaminele C, B12 și acid pantotenic ce contribuie la reducerea surmenajului și a oboselii, iar biotina, niacina și zincul contribuie împreună la menținerea sănătății normale a pielii.
  • Everyday – cu aromă de mere verzi conține 7 vitamine și 3 minerale, niacină, acid pantotenic, vitamina B12 și biotină care contribuie la un metabolism normal și la un randament energetic ridicat, plus magneziu care asigură echilibrul de electroliți.
  • Antioxidantprodus UNIC în piața de profil din România, cu aromă de piersici, extract de ceai verde, soc, rodie și strugure, conține vitaminele C și E, cu rol antioxidant, plus mineralele seleniu, mangan, cupru și zinc, care contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

apa vitamine

Se găsesc în Mega Image, Saladbox, IKEA, Inmedio, Starbucks și benzinăriile OMV și MOL. Și-acum vă-ntreb: le-ați încercat? Și, mai presus de toate, cum vi se par?

SalveazăSalvează

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

2 comments

  1. L-am incercat si eu. Nu mi se pare cine stie in comparatie cu publicitatea care i s-a facut. Gustul e cam meh, dar acceptabil. Se poate bea.

  2. Buna. Am incercat si este mult mai buna decat Vitamin Aqua si celelalte. La mine chiar isi face efectul. Deci subconstientul meu functioneaza la capacitate maxima. 🙂

Lasă un răspuns