112 al contabilității primare

Contabilitatea primară. Facturile, chichițele și toate celelalte lucruri din această categorie nu au fost niciodată punctul meu foarte. În sensul că urăsc să mă ocup de ele. Și după ce m-am căinat în stânga și în dreapta, am mers pe recomandarea unui prieten, care mi-a diminuat considerabil timpul pe care îl petreceam printre hârtii și hârtiuțe. Și am zis să vă povestesc și vouă despre Facturis Online.

First of all, uită de hârtii. Salvezi copacii și îți faci și spațiu în casă. Pentru că vorbim aici despre o aplicație de facturare și gestiune stocuri care nu se instalează… este în cloud.

Eu o folosesc pentru facturi, chitanțe și evidența încasărilor. Și, ca să fiu mai cu moț, și pentru personalizarea facturilor, că nu degeaba l-am distrus psihic pe Mihai să-mi facă un logo.

Ceea ce mă ajută foarte tare este faptul că se actualizează constant și ține pasul cu legislația în vigoare. Căci la câte schimbări au tot fost, fără programul meu de facturare, clar n-aveam nicio șansă să știu și să rețin toate modificările.

Așadar, facturez de oriunde mă aflu, iar datele sunt mereu în siguranță, pentru că cei care au făcut aplicația chiar au investit mult la capitolul ăsta.

În zilele în care îmi prind urechile cu câte o situație prin aplicație, apelez la serviciul clienți, unul dintre puținele care chiar funcționează bine în țărișoara asta.

Nu știu voi ce programe folosiți, dar nu ar strica să îl testați și pe acesta. Pe mine mă costă 12,5 lei pe lună aka 150 de lei pe an, care mi se pare un preț excelent. Bineînțeles, există și variante mai complexe ale programului – se poate face și gestiunea stocurilor, chiar și atunci când ai mai multe puncte de lucru. Dar mai bine vă las pe voi să descoperiți 🙂

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns