program contabilitate primara online

Tu cum îți ții contabilitatea primară?

Indiferent că ai o firmă sau lucrezi cu PFA, contabilitatea primară este o chestie de care trebuie să te ocupi, sub o formă sau alta, fie că-ți place, fie că nu.  Pe mine personal mă depășește complet și când mă uit la sacoșa de hârțogărie care mă așteaptă în fiecare zi, îmi vine să mă iau cu mâinile de cap. La propriu.

program contabilitate primara online

Soluția evidentă ar fi să angajez o firmă de contabilitate, dar la ceea ce am eu de făcut, efectiv nu are sens. Așa că m-am întors la luat cu mâinile de cap, tot la propriu.

Un prieten mi-a recomandat un program online de contabilitate primară, numit Facturis, despre care spune că vine la pachet cu o mulțime de avantaje:

  1. Economisești timp și scapi de tipizate (yeeeey). Se pare că o factură se poate înregistra în câteva secunde.
  2. Rapoarte avansate și calculare automată despre facturi, chitanțe, fișe clienți, evidențe furnizori, registre de casă cu salvare digitală: fișiere Excel sau txt.
  3. Un document se poate corecta oricând și reprinta. Pentru un om care nu știe niciodată în ce an este (eu), chestia asta sună perfect.
  4. Programul este constant adaptat legislației în vigoare, deci nu ar trebui să stau eu să-mi mai bat capul cu chestiile astea, pe care oricum nu le înțeleg. Și, la cum se schimbă legile în țara asta, faptul că cineva ar putea să țină pasul cu situația, în locul meu, pare magnific.
  5. Personalizarea facturilor cu logo-ul proriu și cu o imagine de fundal – asta pare profi, îmi place cum sună.
  6. Programul în varianta online creează un backup al datelor (baza de date fiind pe serverele Facturis), astfel că acestea nu se vor pierde, nici măcar în cazul unei întâmplări neprevăzute. Capul meu din nori ar plăti fie numai și pentru chestia asta.
  7. Testare gratuită timp de o lună (asta sună cool) și asistență tehnică gratuită.
  8. O singură licență pentru toate calculatoarele din firmă, indiferent de numărul lor.

Sună, desigur, interesant, par să fie o mulțime de avantaje, dar înainte de a lua o decizie, aș vrea să știu: voi cum procedați? Aveți un program de facturare sau faceți totul manual?

Dacă ați folosit acest program de facturare sau altul, ce părere aveți? Vă face viața mai ușoară sau este tot complicat?

Oameni buni, cu suflet bun, ajutați un om sărman!

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

1 comment

  1. Foarte bun articol, aceste softuri sunt un ajutor real !

Lasă un răspuns