prospect memogink

Circulație bună și drum cu prioritate cu Memogink

Mâini și picioare reci, amorțeală, creșterea în volum a picioarelor, răni care se vindecă lent? Sănătatea pornește din interior și radiază la exterior atunci când  trăim în echilibru. De aceea, este importantă învățarea semnelor pe care propriul corp ni le dă pentru a-i oferi ceea ce are nevoie.

Ropharma a lansat campania ,,Circulație bună și drum cu prioritate cu Memogink”, prin care informează asupra pericolelor la care suntem expuși în cazul unei circulații deficitare.

prospect memogink

Memogink are prioritate atunci când circulația internă a organismului nu-și găsește drumul!

Memogink este suplimentul alimentar care se comportă asemenea unui ,,polițist rutier’’ al organismului sănătos atunci când vine vorba de circulația sângelui, oxigenarea creierului și susținerea microcirculației și a fluxului sanguin. În plus, acesta ajută la dilatatrea vaselor de sânge și menținerea presiunii arteriale normale, susține funcțiile cognitive și ajută la creșterea performanțelor intelectuale, capacitatea de memorare și învățare, vigilența, creșterea potenței, reducerea amețelilor și manifestă efecte pozitive în dereglarile circulației periferice.

Prospect Memogink

Memogink este un produs natural, conceput pe bază de extract uscat din frunze de Ginkgo biloba – 80 mg, celuloză microcristalină, lactoză monohidrat, dioxid de siliciu și stearat de magneziu. Acesta promovează buna funcționare a sistemului circulator și a sistemului nervos.

Suplimentul alimentar MEMOGINK se recomandă în: deficiențe ale memoriei de scurtă durată, scăderea atenției și a capacității de concentrare, amețeală, dureri de cap, acufene, hipoacuzie, lipsă de vigilență, depresie, insomnii, arteriopatiile membrelor inferioare, insuficiență cerebrovasculară și refacerea după infarct.

Este contraindicat în caz de hipersensibilitate, leziuni cerebrovasculare în fază acută, hipertiroidism, infarct miocardic acut, epilepsie, tratament actual cu antidepresive sau în cazul sarcinii și administrării copiilor sub 14 ani.

Memogink se administrează intern, câte o capsulă de 80mg, de două sau trei ori pe zi și poate fi găsit pe site și în farmaciile Ropharma din toată țara.

prospect Memogink

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns