îți mai aduci aminte când

Îți mai aduci aminte când…

… ne-am cunoscut?

… am râs pentru prima oară cu poftă?

… am trăit prima aventură împreună?

Nu e doar un articol, sunt întrebări. Și vă rog să îmi răspundeți, pentru că memoria nu mă ajută întotdeauna cu fiecare persoană pe care am cunoscut-o și care mi s-a perindat prin viață, fie doar pentru câteva clipe.

Îți mai aduci aminte când

Îți mai aduci aminte când… este una dintre cele mai folosite expresii atunci când ne întâlnim cu cei dragi, fie că asta înseamnă prieteni sau familie. Și asta pentru că, fără să vrem, unele dintre cele mai frumoase amintiri se rătăcesc prin ascunzișurile memoriei.

Săptămâna mea a început cu o surpriză minunată din partea farmaciilor Ropharma și a agenției Creative Ideas, care s-a dovedit a fi și un excelent reminder.

îți mai aduci aminte când

Mai exact, am primit 3 fotografii din momente minunate la care mărturisesc faptul că nu m-am mai gândit de mult. Și, pentru a împiedica uitatarea să se instaleze, farmaciile Ropharma au avut grijă să îmi trimită o cutie de Magnozen și una de Memogink, ambele frumos așezate într-o minunată cutie.

Memogink conține un complex de peste 40 de ingrediente naturale active în compoziția sa, cele mai importante fiind antioxidanții (flavonoide și terpenoide). Astfel îmbunătățește semnificativ memoria și totodată întărește sistemul imunitar.

Magnozen este un supliment alimentar care reface echilibrul mental și fizic perturbat al organismului din cauza unui stil de viață solicitant. Acesta îmbunătățește starea generală și în special funcția intelectuală, asigurand prospețimea psihică prin optimizarea memoriei și atenției și conferind o stare de relaxare benefică.

Acum că am primit acest minunat cadou, nu rămâne decât să vă testez și vouă memoria.

Vă mai amintiți cum ne-am cunoscut? 

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

1 comment

  1. Eu imi amintesc perfect acele momente…nu cred ca le voi uita niciodata 😉

Lasă un răspuns