Introducere în Thailanda

Dacă ești obsedat de control sau de curățenie (sau de amândouă), îți recomand călduros să te tratezi înainte să mergi în Thailanda. Străzile sunt murdare, șobolanii preiau controlul asupra orașului în fiecare noapte, iar mâncarea… îți povestesc despre asta ceva mai încolo. Dar hai să vedem ce face din Thailanda o țara grozavă.

despre ThailandaCea mai tare chestie este că toată lumea zâmbește. Oamenii se uită la tine și zâmbesc atât de prietenos, încât te simți ca cea mai populară tipă din liceu. Sau tip. După caz (aici nu-i mare diferență, vă povestesc eu mai târziu).

Așa că dacă stai mai prost la capitolul „încredere în propria-ți persoană”, Thailanda e the place to go. În viața mea nu m-am simțit mai atrăgătoare decât aici, deși eram în șlapi, parțial ciufulită, nemachiată și mai aveam și-un coș rebel pe frunte. Deci thumbs up la partea asta.

Best stuff

O altă descoperire uimitoare este despre fructe. Păi am trăit cu toții în întuneric! Sunt sigură că dacă te pun să îmi descrii un mango, o să îmi spui că e o chestie cu gust de morcov. Nimic mai fals! În lumea reală, mango este un fruct galben, moale, cu gust de ziua ta, Crăciun și discursul pe care l-ai ține dacă ai câștiga un Oscar.

Și când mai ai un pic și juri că știi totul despre mango, pentru că vorba aia, ai mâncat jumătate din producția țării pe anul 2014, descoperi altă minunăție de-ți vine să nu mai pleci vreodată în altă parte: mango sticky rice. În traducere liberă, orez cu lapte de cocos și mango. Yum!

20141226_213009

Suc natural la tot pasul, fructe geniale la fiecare tarabă și cea mai bună salată din lume: salata picantă de papaya.

O altă surpriză pentru mine a fost să descopăr cât de mult îmi place muzica din Thailanda. E drept, sună ca mieunatul unei pisici pe patul de moarte combinat cu scârțâit de unghii pe tablă. Dar se potrivește perfect cu vibe-ul de aici. Și-mi place la nebunie!

Sunt multe lucruri uimitoare de văzut și experimentat în Thailanda. Sunt multe alte lucruri care te șochează sau te dezgustă. Dar despre toate astea în următoarele articole.

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

2 comments

Lasă un răspuns