Piața muzicală are acum condimente

Piața muzicală românească a fost condimentată aseară de lansarea piesei și videoclipului Nosfe feat. Ruby – Condimente. Piesa a fost lansată concomitent pe 3 canale: TV (Music Channel), Facebook și pe un ecran de cinema (Cinema City). Lansare Ruby condimente.

fb_cover_condimente_gfx
Evenimentul de lansare a fost organizat la Cinema City, cu ajutorul senzaționalei Gebi Iordache, care și de data aceasta a arătat cum o sală de cinema poate deveni neîncăpătoare.

Punctuală cum mă știți, am ajuns la ora 19:00.  Locul era plin cu oameni veniți să asiste la ceea ce s-a dovedit a fi cea mai tare petrecere de lansare de anul acesta. Erau acolo persoane publice, jurnaliști, prieteni, colaboratori, dar și artiști din showbiz-ul românesc. Alex Velea, What’s Up, Matteo, Sasha Lopez, Raluka, Dorian Popa, Toby Ibitoye, George Pistereanu și Kamara au venit să îi susțină pe Ruby și Nosfe.

Surpriza serii

Cea mai tare surpriză a serii a fost o personalitate menționată de altfel și în versurile cântecului: doamna Stela Popescu. Aceeași prezență încântătoare, modernă, generatoare de emoții, cu care ne-am obișnuit. Și nu pot să vă explic ce emoții a generat prezența ei acolo.

Lansare Ruby condimente.

„Condimente” este o piesă catchy, cu versuri. Nu râdeți! Mare lucru în ziua de astăzi ca versurile unei melodii să aibă sens. Videoclipul este foarte foarte fain. Nu de alta, dar l-am văzut de vreo 30-40 de ori și încă nu m-am săturat de el.

Piesa este compusă de către Nosfe, What’s Up, Shift, Costin Bodea și David Ciente. Videoclipul este regizat de către Dan Petrecan, cel cu care Ruby a colaborat pentru cele mai recente clipuri, „Bună, ce mai zici” (35 mil. vizualizari) și „Tata” (6 mil. vizualizari).

Filmările au avut loc în incinta unui hotel din București și au durat 20 de ore. Pentru videoclip au fost folosite decoruri special realizate, de la materiale, la flori, bijuterii și costume. În videoclip Ruby are și o coregrafie specială, pentru care a repetat zilnic, alături de coregraful Chiriac Dan „Papu”.

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns