concurs premii 2016 cinema city

1,2 milioane de premii garantate de la Cinema City

Am spus cu fiecare ocazie că sunt mare fan Cinema City din două motive: calitatea experienței cinematografice și geniala echipă de marketing. Nu neapărat în ordinea asta.

Calitatea este ușor de demonstrat și vă voi povesti mai multe despre asta mai jos. Dar hai să începem cu începutul. Haideți să vă prezint uimitoarea echipă din spatele celui mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală și de Sud-Est:

echipa Cinema City

Eu am avut norocul să le cunosc întâi ca oameni, apoi ca profesioniști. Și am văzut că pun același suflet în fiecare vorbă, și-n fiecare zâmbet, și-n fiecare campanie. Și este minunat! Și-acum să revenim la ce a pregătit Cinema City vara asta.

Că este liderul pieţei din România, știe toată lumea. Sper. Pentru că își merită numele. Iar acum vin cu o campanie de vară care oferă tuturor cinefililor un motiv în plus să meargă la film:

În perioada 1 iulie-31 august, fiecare bilet la film înseamnă un premiu instant, garantat, în orice cinematograf Cinema City din România. Și, în funcție de cum v-o fi norocul, puteți câștiga bilete gratuite, meniuri şi băuturi răcoritoare, dulciuri şi multe altele. Toţii participanţii pot intra în concurs şi pentru marile premii ale verii: o maşină Toyota Aygo, o excursie în Dubai sau unul din cele 23 de vouchere Christian Tour în valoare de 500 de euro fiecare, care se vor acorda prin tragere la sorţi.

concurs premii cinema city 2016

 „Vara aceasta, la Cinema City le propunem cinefililor din ţară să se răcorească cu un film bun şi le oferim 1,2 milioane de premii pe loc până la finalul lunii august. În cele mai fierbinţi luni ale anului promitem o varietate de filme de neratat, atât în format 2D, cât şi 3D, precum şi experienţe cinematografice de neuitat cu ajutorul celor mai revoluţionare tehnologii de proiecţie – IMAX, cele două săli cu cele mai mari ecrane din ţară, pe care sunt proiectate filme pline de acţiune şi suspans în format 2D sau 3D, sau 4DX, cu producţii care activează toate simţurile. Oferta verii se pliază pe toate gusturile, de la comedii romantice la filme de acţiune, de la super-producţii la filme pentru întreaga familie”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

Și dacă așa spune Ioana, vă zic eu: așa e!

Ne vedem la film.

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns