protest bucuresti 2017

Dacă eram din PSD…

Dacă eram din PSD, mi-aș fi început programul de guvernare cu ceea ce lipsește dintotdeauna poporului român. Dacă eram din PSD, aș fi început cu școlile, spitalele și drumurile din România. E drept, nici închisorile nu arată ca un hotel de lux, dar încercați, domnilor guvernanți, să faceți câteva vizite prin spitalele și școlile din România. Testați și drumurile cu ocazia asta.

protest bucuresti 2017

Dacă eram din PSD, aș fi tratat cu grație și eleganță acest subiect, fără să înjur ca un birjar dintr-un cătun izolat din Teleorman. Aș fi chemat la dialog societatea civilă, măcar să mă prefac că-mi pasă de părerea lor și aș fi ascultat, pentru că poate, doar poate, venea cineva cu niște idei inteligente.

protest bucuresti 2017

Dacă eram din PSD, nu aș fi discutat cu presa cu atitudinea aia pe care o ai când ți s-a lipit o gumă de pantofii cei noi. Aș fi explicat punct cu punct ce e cu ordonanța aia, mai pompos, mai pe românește, până pricepea și mamaia din Văscăuții din Deal. Aș fi dat public listele cu cei care vor beneficia de OUG, cu nume, prenume, infracțiunea comisă, perioada de pedeapsă și motivul pentru care merită acest avantaj. Măcar să încerc să nu par un infractor.

***

Dar nu sunt din PSD, așa că tot ce pot să vă mai dau sunt câteva fotografii de la protestul de aseară. Pe restul le găsiți aici.

protest bucuresti 2017

protest bucuresti 2017

protest bucuresti 2017

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns