cinema city park lake deschidere

S-a deschis Cinema City Park Lake

Am fost ieri la evenimentul de inaugurare al celui de-al patrulea cinema multiplex Cinema City din București, în Park Lake Shopping Center, alături de o mulțime de colegi din presă. Așa cum mă așteptam, locul arată incredibil și promite o experiență cinematografică de neuitat.

cinema city park lake deschidere

Noul cinema pune la dispoziția cinefililor un total de 1,966 locuri, în 14 săli de proiecție 2D şi 3D, dintre care 3 săli VIP. 

În noile săli VIP din Cinema City ParkLake, iubitorii de filme vor avea parte de un tratament special: fotolii ajustabile şi confortabile, preparate culinare realizate pe loc de un chef, disponibile prin serviciile premium de catering, într-un meniu nelimitat; nachos şi popcorn delicios, precum şi cele mai bune condiţii de vizionare a unui film.

cinema city park lake deschidere

La deschiderea noului cinematograf din Park Lake a fost prezent şi Moshe „Mooky” Greidinger, CEO Cineworld Group, care, la finalul anului trecut, lăuda expansiunea Cinema City în România şi se declara mulţumit de creşterile din piaţa de cinema.

cinema city park lake deschidere

În 2007, în România, se vindeau numai 2 milioane de bilete la cinema pe an, iar la final de 2015, numărul acestora a ajuns la peste 11 milioane, conform Cinemagia.

Evenimentul a fost unul reușit și trebuie să profit de această ocazie ca să o laud pe Patricia de la Ranevents Comm, care a fost absolut genială.

Patricia Mihail Ranevents Comm

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 16 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara. În total, Cinema City operează 24 de multiplexuri, cu 225 săli şi 40,854 de locuri.

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

2 comments

  1. o multime de copy paste … ce va mai place plagiatul

    1. Aspy/Gigi Vasiliu/MăAscundDupăUnNumeFals, copy paste de unde?

Lasă un răspuns