Be.You.Tiful Luxury Herăstrău

Be.You.Tiful Luxury Herăstrău – clinica de înfrumusețare care promite că-ți vei trăi propriul basm

Am fost zilele trecute la CliniQ Luxury Center – Be.You.Tiful Luxury Herăstrău, o clinică deschisă anul trecut, în toamnă, pentru câteva momente de răsfăț.

Mărturisesc că mi-a fost greu să aleg un serviciu anume pentru test, pentru că erau acolo o groază de chestii care îmi făceau cu ochiul. De la sevicii de coafor, înfrumusețare, manichiură, pedichiură, microblading, extensii de gene, epilare definitivă, masaj, dar și estetică, pentru că Be.You.Tiful Luxury Herăstrău de fapt o clinică de înfrumusețare. Toate serviciile de care ai putea avea nevoie într-un singur loc. Beat that!

Cliniq Luxury Center

Eu am ales extensii de gene din simplu motiv că mi-e lene să mă machiez și am zis că merită să fac o încercare. Astfel că am ajuns la salon, iar vizita mea a început cu un tur.

SalonBe.You.TifulHerastrau

După tur m-am lăsat pe mâna Iuliei, care este specialista în materie de gene. Eu am ales extensiile de gene 2D, pe care le-am și scurtat considerabil, pentru un look mai discret.

Procedura a durat o oră și jumătate și a constat în aplicarea a câte 2 fire pe fiecare geană. În cazul genelor 3D, se aplică 3 fire pe geană, greutatea lor fiind, evident, mai mică, astefel încât să poată să fie susținută.

Extensiile de gene arată bine, foarte aproape de un look natural, după cum veți vedea în fotografia de mai jos. Menționez și că am redescoperit Snapchat-ul, motiv pentru care botul și urechile nu sunt naturale 🙂

SalonBe.You.TifulHerastrau

Procedura costă 280 de lei, iar „durata de viață” a extensiilor ar trebui să fie cam de 3-4 săptămâni. Vă țin la curent, iar data viitoare poate vă surprind cu una dintre variantele ombre & balayage 🙂

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

1 comment

Lasă un răspuns