Zboruri ieftine în luna mai

Zboruri ieftine în luna mai

Dacă sunteți pasionați de călătorii și nu aveți dificultăți în a vă lua concediu, luna mai pare ideală pentru a descoperi locuri noi și interesante. Vestea bună este că vacanțele cu care încerc să vă ispitesc sunt la un preț extrem de mic. Care sunt zborurile ieftine în luna mai? Să pornim la drum!

Zboruri ieftine în luna mai

Lamezia Therme

Lamezi Therme este un oraș cu aproximativ  70.000, din regiunea Calabria, provincia Catanzaro. Locul este cunoscut pentru patrimoniul său istoric și arhitectural bogat, cu biserici și catedrale, ruine și situri arheologice, care sunt cu siguranță un must-see.

bilete de avion ieftine luna mai

Prețul biletelor de avion pentru 2 persoane, București-Lamezia Terme și retur, în perioada 11-18 mai, costă doar 246 de lei. Da, da! Dus-întors, două persoane. Zborul către frumosul orășel durează aproximativ 1h50min cu cei de la WizzAir.

Dacă nu puteți stat atât de mult timp, pentru perioada 11-14 mai, aceleași condiții ca mai sus, veți plăti 396 lei.

Pescara

Rămânem tot în Italia, de data aceasta cu o altă destinație: Pescara. Cel mai mare oraș din regiunea Abruzzo cucerește pe oricine cu farmecul său și obiectivele turistice din oraș și din regiune.

vacanță ieftină luna mai

Prețul biletelor de avion pentru 2 persoane, București-Pescara și retur, în perioada 13-16 mai, costă doar 340 de lei. Dus-întors, două persoane. Zborul durează aproximativ 1h50min, tot cu cei de la WizzAir.

Bruxelles

Bruxelles, capitala de facto a Uniunii Europene, este un oraș care spune multe povești. De la Piața Mare, clădirea Primăriei, până la cartierul le Sablon, orașul garantează că vă va ține ocupați timp de câteva zile.

bilete de avion ieftine brussels

Prețul biletelor de avion pentru 2 persoane, București-Bruxelles și retur, în perioada 12-16 mai, costă doar 296 leiDus-întors, două persoane. Zborul durează aproximativ 3 ore, cu cei de la WizzAir.

Acestea fiind spuse, vă urez vacanță frumoasă!

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

2 comments

  1. Luna mai este cu adevărat perfectă pentru călătorii, nici prea cald, nici prea frig. Şi biletele sunt mult mai ieftine faţă de perioada verii.

    1. Adevărat! În plus, în ultimii ani, în România, luna mai este extrem de ploioasă 🙁

Lasă un răspuns