Cazare în Singapore

Dacă plănuiți să mergeți în vacanță în Singapore înseamnă că aveți bani. Nu glumesc. Frumoasă țărișoară merită văzută măcar o dată în viață, dar vă spun de pe acum că nu va fi ieftin. Ca punct de reper, un pachet de țigări costa 14 dolari singaporezi. Adică 41,73 de lei, la cursul de astăzi.

cazare în Singapore

Mai trebuie să știți faptul că au niște legi care sunt ușor dubioase, dar despre asta v-am povestit aici. În rest, o mulțime de chestii foarte interesante de văzut și câteva informații utile.

Singapore este locuit de 4 tipuri de civilizații care trăiesc pașnic și armonios, în 4 zone principale: Little India, China Town, Malay și Expat. Expat nu e un nume oficial, dar așa am botezat eu zona unde locuiesc majoritatea expaților.

Cazare în Singapore

Locurile de cazare în Singapore sunt multe și scumpe, dar foarte frumoase. Cel mai vestit hotel este Raffles, construit în 1887, în stil colonial, și este numit după fondatorul orașului, Sir Thomas Stamford Raffles. Ca idee, dacă mergeți în luna august, o cameră costă de la 500 de euro/noapte.

cazare în Singapore

Dacă nu vă lasă portofelul să vă cazați acolo, vă recomand călduros Park Royal (on Pickering Street), unde am fost eu cazată și despre care am numai lucruri bune de spus. Daca mergeti in luna august, o camera porneste de la 200 de euro/noapte, cu mic-dejun inclus, care vă rog să mă credeți: este fabulos.

Camerele au un locșor lângă geam, numai bun de citit, pe care l-am exploatat la maximum, după cum puteți vedea în fotografia de mai jos.

cazare în Singapore

Alte hoteluri foarte drăguțe pe care vi le recomand sunt:

Prețurile sunt mari, dar dacă tot mergeți în Singapore, ar fi păcat să nu vă răsfățați așa cum se cuvine. Plus, că poate prindeți și ceva oferte:

 Booking.com


SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

2 comments

  1. I am planning to reference this in my research paper.

    Cheers. Are you presently a pro author? This is incredible.

Lasă un răspuns