cascada kravice

Oprire la Kravice Falls

Cam la o oră de Mostar se află faimoasa cascadă Kravice. Cu o lățime de 120 de metri și cu o înălțime de 25 de metri, cascada se află pe lista obiectivelor turistice de neratat și este, din păcate, una dintre cele mai mari dezamăgiri ale mele.

Și asta pentru că fotografia de mai sus nu are legătură cu realitatea, ci cu Photoshop-ul. Cum arată în realitate, te întrebi? Iată un exemplu:

kravice falls

Ceea ce nu-ți spune nimeni este că locul este plin ochi de oameni. Atât de plin încât nu ai unde să te așezi sau să faci o amărâtă de fotografie în care să nu apară și niște oameni pe care chiar nu îi vrei acolo. Peisajul ar avea, bineînțeles, potențial să fie divin, dar când nimeni nu se dă la o parte și efectiv nu ai pe unde să pășești, e mai greu să te bucuri de situație.

Sau poate am stat eu prea mult cu capul în soare și am devenit extra-sensibilă. Apropo: de la locul în care parchezi mașina, mai mergi vreo 15 de minute pe jos până la cascadă, prin soare și o căldură de nedescris, așa că make sure că nu lipsesc pălăria de soare și sticla de apă.

Kravice Falls

Chiar lângă cascadă este și un restaurant cu terasă, dar este aproape imposibil să găsești o masă liberă. M-am învârtit cam o oră pe lângă el și nu s-a eliberat nicio masă. Așa că am cumpărat o apă și m-am dus să inspectez situația. Vestea bună este că după ce m-am cocoțat pe toate coclaurile posibile, am reușit să fac o fotografie mai de Doamne-ajută și să mă răcoresc puțin.

Merită să vizitezi cascada Kravice (apropo, se pare că numele este de fapt Kravica), dar nu te duce acolo cu așteptări prea mari.

cascada Kravice falls

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns