plan vacanță vară

Cum mi-am ales vacanța de vară

Să faci un plan pentru vacanța de vară nu este tocmai ușor, chiar dacă începi cu câteva luni înainte. Când ai atâtea opțiuni la dispoziție, cum alegi vacanța perfectă?!

Well… în primul rând trebuie să te hotărăști cu cine mergi în vacanță. În cazul meu, după ce m-am consultat cu o mulțime de prieteni și ba nu ne sincronizam concediile, ba era prea scump, ba era prea lung, ba era prea scurt, am decis să optez pentru o vacanță în doi.

Unde? Două luni de zile am încercat să găsesc răspuns la această întrebare și după ore în șir de căutări, am ajuns la o singură concluzie: site-urile agențiilor de turism din România sunt praf. Și, în cele mai multe cazuri, și serviciile oferite de ei.

plan vacanță vară

După câteva oferte „incredibile” de tip „Lefkada, 7 nopți, 3 stele, 1500 de euro”, am decis să iau taurul de coarne și să încerc ceva nou: un roadtrip. Așa că m-am apucat de plănuit, fără să mai pierd timpul cu site-uri nefuncționale și oameni care te judecă după buget.

plan vacanță vară

Am ținut cont de timpul pe care îl aveam la dispoziție pentru vacanță, buget, tipul vacanței și preferințele legate de zonă și peisaje. Așadar, am căutat un concediu de maximum 2 săptămâni, relaxant și musai cu zile de plajă la mare incluse în plan. Foarte important a fost să nu conducem prea mult într-o zi, ca să nu devină obositor și să avem timp să vizităm.

Să faci traseul pentru un roadtrip și să te pregătești pentru el nu a fost treabă ușoară, dar cu siguranță a fost extrem de interesant. Și vă voi povesti despre asta cu mare drag, atunci când mă întorc din concediu. Până atunci, voi scrie în fiecare zi despre destinația în care am ajuns. Cine știe?! Poate vă tentează și pe voi 🙂

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

1 comment

Lasă un răspuns