trafic blog elena filip

Am împlinit o lună de blogging

Acum o lună îmi lansam blogul meu de om mare și serios, bucuroasă că am reușit să îmi fac propria mea „căsuță” online în care să scriu câte în lună și în stele. Am povestit despre călătorii și despre oameni dragi, am fost indignată, am dezbătut diverse situații, am  luat câteva zeci de testimoniale. O grămadă de treabă, ar zice unii. O plăcere, vă spun eu.

Pe 23 iunie, la ora 21:44, tocmai puneam pe Facebook anunțul că mi-am făcut blog. 10.000 de unici mai târziu, împlineam o lună de blogging. Și chicotesc de bucurie de câteva ore deja, când mă gândesc la câte persoane au ajuns gândurile mele.

trafic blog elena filip

Am aflat împreună de ce se îndrăgostesc bărbații, care sunt cele mai ciudate 10 chestii pe care le-am auzit de la străini despre România, care sunt greșelile de neiertat într-o relație, care sunt cele mai enervante întrebări la interviul de angajare, ce cred europenii despre Brexit și multe altele.

Vă mulțumesc tuturor! Și, pentru că nu puteam să închei așa pur și simplu, iată top 5 cele mai citite articole în prima lună, sub formă de concluzii.

1. Oamenii încă mai cred în povești și în dragoste. Și ce frumos este că încă mai avem speranță!

2. Eu nu primesc nimic de la statul român! Știu că a fost un moment de gen ”Hello, Sherlock!”, dar trebuia să-mi spun oful.

3. Străinii spun lucruri trăznite. De alea de-ți stă mintea-n loc.

4. Nu înșelatul este greșeala de neiertat dintr-o relațieSau cel puțin așa spun oamenii…

5. Nu ești o portocală. E inside joke, dar nu m-am putut abține.

Vă mulțumesc încă o dată pentru vizite, comentarii, critici, share-uri, like-uri și prezență 🙂

trafic blog elena filip

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

1 comment

Lasă un răspuns