vacanță Budva

Vacanță în Budva

Vacanța în Budva nu are cum să fie altfel decât reușită: peisaje superbe, monumente istorice și nu mai puțin de 17 plaje. Și, pentru că tot suntem în plină vară, o să încep cu un subiect de interes pentru toată lumea: plajele din Budva.

La plajă în Budva

Spuneam că în Budva sunt 17 plaje, care se întind pe o lungime de 21 de kilometri. Nu le-am vizitat pe toate, dar cred că știți deja din articolele precedentă că sunt o fană declarată a plajelor cu nisip, astfel că nu am fost foarte fericită să descopăr că în cel mai bun caz plaja are nisip și pietricele. Dacă pentru voi nu este o problemă, e totul ok.

plajă Budva

În afară de asta, nu am avut de ce să mă plâng. Plajele sunt amenajate, dar există și opțiunea de a sta pe prosop. Există și terase în zonă. De exemplu, plaja din imagine era în fața terasei unui restaurant, iar un DJ asigura atmosfera. O mulțime de oameni, de toate vârstele, dansau de mama focului, așa că a fost o experiență foarte interesantă să fim acolo.

De vizitat în Budva

Dacă vreți să experimentați și altceva în afară de plajă, există suficiente lucruri de făcut. Puteți vizita obiectivele turistice și chiar și ceva shopping. Ca idee, străzile sunt foarte înguste și sunt momente în care veți simți că vă aflați într-un labirint.

vacanță Budva

vacanță Budva

În ceea ce privește shopping-ul, sunt o mulțime de magazine, magazinașe și tarabe de la care puteți cumpăra de la suveniruri, haine, genți și bijuterii. Ca idee, prețurile sunt considerabil mai mari decât în Albania, dar mai mici decât în Croația.

O chestie foarte interesantă mi s-a părut că anul trecut (când am fost eu), lavanda era la mare modă. Nu știu dacă se aplică și anul acesta, dar așa cum veți vedea și în fotografia de mai jos, avea propriul său spațiu de vânzare, dedicat.

vacanță Budva

Cazare în Budva

Prețurile în Budva nu au fost chiar atât de mari precum mă așteptam, dar asta nu înseamnă neapărat că este ieftin. O noapte de cazare la un hotel de 4 stele, cu nota peste 9, pe Booking, costă în jur de 120 de euro, dar locurile arată foarte fain.

Ofertele de mai jos se actualizează în fiecare zi. Aruncați o privire, poate găsiți ceva care vă face cu ochiul. Vacanță plăcută!Booking.com

ElenaFilip

ElenaFilip

Elena Filip

Lasă un răspuns